Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του νέου SEAT Ibiza


Για σήμερα, 31 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του νέου SEAT Ibiza, σε εκδήλωση που θα πάρει μέρος στη Βαρκελώνη. Φωτογραφίες του όμως έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Το νέο SEAT Ibiza ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τον προκάτοχό του, ενώ δανείζεται αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο SEAT

Leon. Έτσι, δείχνει πιο ογκώδες από το προηγούμενο μοντέλο, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του. Στο εσωτερικό, η γωνιώδης σχεδίαση του ταμπλό μάλλον παραπέμπει περισσότερο στο Skoda Fabia. Και το ανοιχτό μπεζ χρώμα του ταμπλό στη μοναδική, μέτριας ποιότητας φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, υποδηλώνει ότι θα υπάρχουν κάποιες δυνατότητες εξατομίκευσης της εμφάνισής του.

Κάτω από το καπό του νέου SEAT Ibiza θα βρούμε σίγουρα τον 3κύλινδρο 1.0 TSI και τον επίσης 3κύλινδρο 1.4 TDI, κινητήρες με τους οποίους άλλωστε εφοδιάζεται και το υπάρχον Ibiza. Οι δυνατότερες εκδόσεις αναμένεται να χρησιμοποιούν τον νέο 1.5 TSI που είδαμε για πρώτη φορά στο ανανεωμένο Volkswagen Golf. Στο μέλλον θα προκύψει και ένα crossover με βάση το Ibiza, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Ateca στην γκάμα της φίρμας και θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο.

Μετά την αποκάλυψή του σε δημοσιογράφους σήμερα, το νέο SEAT Ibiza θα παρουσιαστεί στο κοινό τον ερχόμενο Μάρτιο στην Έκθεση Γενεύης, ενώ οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα