Σήκωσε κούπα ο "τίγρης"

16:14 6/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Το 71ο ελληνικό ντέρμπι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και το αθλητικό στοιχείο ήταν έντονο. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ -πολλών άλλων- ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ των Πρασίνων, Τσάβι Πασκουάλ, ο Δημήτρης Σαραβάκος, οι Κουτρουμπής, Ζέκα, Χούλτ, αλλά και οι Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Τσαρτσαρής. Επίσης, δεν έλειψαν πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, αλλά και

άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό χώρο.

Νικητής του ελληνικού ντέρμπι, ο οποίος αποκαλείται και «χρυσό άλογο», αναδείχθηκε ο 3ετής ίππος «ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ» με χρόνο 2΄35’’ 54, στην απόσταση των 2400 μέτρων. Ιδιοκτήτης του νικητή (που ήταν «ντυμένος» στα κιτρινόμαυρα») είναι οι Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να παραλαμβάνει το τρόπαιο από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Κεράτσα, είναι η προπονήτρια του νικητή, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα προπονητής που κατακτά ιπποδρομία ντέρμπι και αναβάτης του ο Δημήτρης Δρόσος, ο οποίος κατακτά για δεύτερη φορά στην καριέρα του ιπποδρομία ντέρμπι.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ικανοποίηση όλων ότι το εγχείρημα του ΟΠΑΠ ΑΕ να δώσει και πάλι την αίγλη στις ιπποδρομίες βρίσκεται σε δρόμο εκπλήρωσης, καθώς τόσο σαν θέαμα αμιγώς ιπποδρομιακό όσο και με την διοργάνωση της, η εκδήλωση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα ιπποδρομιακά γεγονότα της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα