Η αυξημένη κίνηση στα διαρκείας της ΑΕΚ με… αριθμούς!

15:52 6/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Με εξαιρετικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με τις ανανεώσεις να πλησιάζουν στον εντυπωσιακό αριθμό των 2.500! Είναι φανερό πως ο κόσμος της Ένωσης φέτος έχει «ζεσταθεί» τόσο με τις προσθήκες που έγιναν και τα… κερασάκια στην τούρτα που ενδεχομένως να έρθουν, όσο και με την Αγιά Σοφιά, που πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των έργων, ενώ και η πιθανή επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ παίζει τον δικό της ρόλο!

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο, μάλιστα,

για τις εφετινές ανανεώσεις των διαρκείας, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από τέσσερα καλοκαίρια παρουσιάζουν και πάλι αυξητικές τάσεις σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά! Τι εννοούμε; Σε σχέση με το εντυπωσιακό καλοκαίρι της Γ’ Εθνικής όλα τα επόμενα, με τελευταίο το περσινό, υπήρχε μικρή μείωση σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Το εφετινό, ωστόσο, είναι μπορεί να χαρακτηριστεί το καλοκαίρι της… ανατροπής, καθώς υπάρχει μεγάλη αύξηση.

Για την ακρίβεια, στην περίοδο των εφετινών ανανεώσεων ο ρυθμός σε σχέση με την ίδια περσινή μέρα τρέχει με αύξηση ακριβώς στο 33%! Να θυμίσουμε βεβαίως, ότι η περίοδος των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου (το ερχόμενο Σάββατο) και από τις 20 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου είναι η περίοδος όπου όλες οι (διαθέσιμες) θέσεις μένουν ελεύθερες!

Πηγή: aek365.com

Keywords
Τυχαία Θέματα