«Σειρά χτυπημάτων» ετοίμαζε η Πόλα Ρούπα


Μέρος των ενεργειών που σχεδίαζε για το επόμενο χρονικό διάστημα αναφέρει η Πόλα Ρούπα, πρόσφατα συλληφθείσα για τη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, όπως σημειώνει η ίδια σε άρθρο της που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουξιαστικού χώρου.

Όπως σημειώνει στο Indymedia η Ρούπα, «δεν ετοίμαζα ένα χτύπημα. Είχε δρομολογηθεί ένα σχέδιο με σειρά χτυπημάτων σε νευραλγικά σημεία του συστήματος»

λέει.

Σχετικά με τη σύλληψή της, σημειώνει ότι ήταν το «τρίτο χτύπημα» του Κράτους στον Επαναστατικό Αγώνα. Τα δύο πρώτα «χτυπήματα» ήταν -κατά τη Ρούπα- η συμπλοκή στη Δάφνη όπου σκοτώθηκε ο Λάμπρος Φούντας και η σύλληψη του Ν.Μαζιώτη.

Καταλήγει ως εξής: «Το όνειρό μου απ΄όταν ήμουν παιδί, ήταν να περπατάω στους δρόμους και να προσφωνώ ανθρώπους άγνωστους προσωπικά σε μένα με τον χαρακτηρισμό 'σύντροφε' και 'συντρόφισσα'.

Με αυτό το όνειρο γαλουχήθηκα ως επαναστάτρια. Και αν μου έβαζε κάποιος το ερώτημα τι θα προτιμούσα, να ζήσω σε μια ασφαλή ζωή ή να πεθάνω για την επανάσταση, θα απαντούσα ανεπιφύλακτα το δεύτερο. Θα προτιμούσα να πεθάνω για την κοινωνική απελευθέρωση» αναφέρει η Ρούπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα