Ρήγας: Να σταματήσει η ΝΔ να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε


"Πατώντας" πάνω στη ρητορική του Νίκου Παππά και σε μια ένδειξη πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει κεντρικά να χρησιμοποιήσει τη γραμμή ταύτισης ΝΔ - Σόιμπλε, ο Παναγιώτης Ρήγας επιτέθηκε το πρωί της Τρίτης στην αξιωματική αντιπολίτευση, δηλώνοντας στο ρ/σ "Πρακτορείο" πως "η ΝΔ πρέπει να σταματήσει να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε".

Ο κ.Ρήγας τόνισε πως "η ΝΔ να απευθύνεται στην κυβέρνηση με απρεπείς

χαρακτηρισμούς (...) ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι τη χώρα την κυβερνά η «συμμορία Τσίπρα». Δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση και μάλιστα είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Από τη μία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ταυτίζεται με τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, αυτές του ΔΝΤ" υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για το τεταμένο πολιτικό κλίμα. Εκτίμησε ότι η ΝΔ εκτέλεσε εντολή (από τους ακραίους κύκλους των δανειστών) με την καταψήφιση στη Βουλή του κοινωνικού μερίσματος.

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές ο κ. Ρήγας εξέφρασε την αισιοδοξία του, αναφέροντας πως "θα μπορέσουμε και θα την κλείσουμε την αξιολόγηση" και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ήταν συνεπής σε ένα πρόγραμμα δύσκολο. "Τώρα είναι η σειρά των θεσμών να υλοποιήσουν όσα συμφωνήθηκαν και να σταματήσουν να παίζουν στην πλάτη του ελληνικού λαού" είπε.

Για τις επιθέσεις στη Γερμανία και στην Τουρκία ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι τεταμένο και υπογράμμισε:"Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συμβαίνουν συνολικά στην Ευρώπη και στην Τουρκία".

Keywords
Τυχαία Θέματα