«Ψήνει» το τελευταίο «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός!

11:14 1/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Μετά την απόκτηση του Κωσταντίνου Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό την στελέχωση του ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Ο σχεδιασμός του Τσάβι Πασκουάλ εξελίσσεται ομαλά και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν σχεδόν διαμορφώσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας για τη νέα, ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν που έρχεται.

Ο

Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του δεν έχουν σταματήσει την δουλειά και ψάχνουν στην αγορά τον κατάλληλο παίκτη που θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Το... κενό εντοπίζεται στις θέσεις της περιφέρειας και συγκεκριμένα στο «2-3», καθώς ο Τζέιμς Φελντέιν έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό πως δεν υπολογίζεται και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Έτσι, οι «πράσινοι» κινούνται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Δομινικανού γκαρντ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει στο μυαλό του κάποιες συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον παίκτη που θα κλείσει το ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2017/2018. Είναι δεδομένο πως οι προτάσεις και οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Ισπανός τεχνικός είναι αρκετές, ενώ θεωρείται επίσης σίγουρο πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της απόκτησης του παίκτη που θα καλύψει το κενό στη περιφέρεια του Παναθηναϊκού Superfoods και θα δώσει τον... επίλογο στις κίνησεις της ομάδας στο φετινό καλοκαίρι, μετά τους Λούκας Λεκαβίτσιους, Ίαν Βουγιούκα, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ζακ Όγκαστ, Μάρκους Ντένμον και Κωνσταντίνο Μήτογλου.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα