Πλησιάζει το τελευταίο «χτύπημα» του Παναθηναϊκού


Στο «τριφύλλι» έχουν ρίξει το βάρος στο να κλείσουν τον παίκτη που, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» της καλοκαιρινής περιόδου.

Φαίνεται ότι πλέον είναι πιο κοντά στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης προσθήκης, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και ότι δεν απέχουν πολύ οι οριστικές εξελίξεις, που θα έρθουν με την απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ισπανός τεχνικός είναι συνεχώς σε διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του, αφού έχει καταρτίσει τη σχετική λίστα, έχοντας ξεχωρίσει σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να κάνουν focus.

Το

προφίλ του παίκτη που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι συγκεκριμένο και λίγο-πολύ γνωστό. Ο 45χρονος προπονητής αναζητά σουτέρ με «δολοφονικό» ένστικτο (με καλή επαφή και από μακρινή απόσταση) που να έχει τις προδιαγραφές να προσαρμοστεί άμεσα στο πνεύμα και στη φιλοσοφία της ομάδας.

Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν πρόκειται να προτιμήσει αθλητές από συγκεκριμένες χώρες και αναμένεται να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και ει δυνατόν και από το κορυφαίο επίπεδο, από την Ευρωλίγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα