Πιο βελτιωμένος παίκτης του NBA αναδείχτηκε ο Αντετοκούνμπο (vid&pic)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "τρελαίνει" τον πλανήτη και δεν σταματά να διακρίνεται και να κάνει την Ελλάδα περήφανη. Η καταπληκτική σεζόν που έκανε με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στο NBA του χάρισε ακόμα μια τιμητική διάκριση.

Ο Greek Freak αναδείχτηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του NBA για τη χρονιά

που πέρασε. Μια απίστευτη χρονιά για τον ίδιο, αφού ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και την οδήγησε μέχρι τα πλέι οφ του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Έπαιξε στο all star game, προσέφερε θέαμα και έγινε ηγέτης των... ελαφιών. Κυρίως όμως έκανε τους γνώστες του αθλήματος να μιλάνε για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιάνναρος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που κερδίζει αυτόν τον προσωπικό τίτλο, με τα... ελάφια να χαίρονται διπλά, καθώς λίγα λεπτά πριν ο Μπρόγκντον είχε αναδειχθεί καλύτερος έκτος παίκτης της χρονιάς.

Ο Έλληνας διεθνής κατάφερε να κερδίσει σε αυτή την... μάχη τους Γκόμπερτ (Τζαζ) και Γιόκιτς (Νάγκετς), συγκεντρώνοντας 428 ψήφους. Η διαφορά του από τους άλλους δύο ήταν τεράστια καθώς ο Γιόκιτς ακολούθησε με 161 και ο Γκόμπερτ έμεινε τρίτος με 113.

Ο 22χρονος All Star σε βίντεο-μήνυμα του σχετικά με αύτη του την διάκριση είπε: «Πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό επιτελείο για την δουλειά που έκαναν και για την ώθηση που μου έδωσαν. Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους και όλους τους οπαδούς των Μπακς, για την απίστευτη υποστήριξη τους όλη την χρονιά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι εδώ και με υποστηρίζει, το Θεό. Σε Αυτόν οφείλω πως από εκεί που ήμουν έφτασα εδώ. Σας υπόσχομαι πως θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, θα βελτιώνομαι κάθε μέρα για να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ τους Μπακς».

A thank you to his teammates, coaches, fans and family from @Giannis_An34 after winning the @NBA's Most Improved Player

Keywords
Τυχαία Θέματα