Περίπτωση "σίριαλ κίλερ" τα εγκλήματα με τους οδηγούς ταξί: Ταυτοποιήθηκε το όπλο

16:56 2/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε μεγάλη αναστάτωση βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, στον απόηχο της δολοφονίας στην Κηφισιά, καθώς οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ συγκλίνουν στην ύπαρξη ενός μανιακού, που έχει βάλει στο "στόχαστρο" τον κλάδο.

Οι Αρχές είναι σε επιφυλακή, καθώς ταυτοποιήθηκε από τη βαλλιστική έρευνα ότι το όπλο, με το οποίο πυροβολήθηκαν οι δύο οδηγοί ταξί στις 11 και 22 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Κηφισιάς,

είναι το ίδιο.

Το όπλο φέρεται να είναι ένα “πειραγμένο” (τροποποιημένο) 22άρι πιστόλι 6,35 mm - ο.25, το οποίο φέρει σιγαστήρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι ένας νεαρός άνδρας, γύρω στα 25, αρκετά λεπτός, που χρησιμοποιεί 22αρι πιστόλι.

Σημειώνεται, πως στην κατάθεσή του ο 31χρονος οδηγός ταξί, που έπεσε θύμα επίθεσης στις 11 Φεβρουαρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ο άνδρας που φορούσε φόρμα με κουκούλα μίλησε ελάχιστα σε άπταιστα ελληνικά, έκατσε στο πίσω δεξί κάθισμα του ταξί και ζήτησε να τον μεταφέρω στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Κηφισιάς. Ξαφνικά, ένιωσα ένα περίεργο τσούξιμο στο λαιμό, λιποθύμησα, το αυτοκίνητο σταμάτησε λοξά στο δρόμο και ο δράστης εξαφανίστηκε. Ενημέρωσα την οικογένεια μου και με πήγαν στο νοσοκομείο όπου μου έβγαλαν τρεις σφαίρες από το λαιμό. Δεν συγκράτησα τα χαρακτηριστικά του δράστη και δεν μου κίνησε την περιέργεια το ότι φορούσε κουκούλα. Ήταν ένα κρύο βράδυ και στην περιοχή της Κηφισιάς πολλοί συνηθίζουν να φοράνε κουκούλες".

Επισημαίνεται ότι ο 31χρονος οδηγός ταξί αναμένεται να καταθέσει και δεύτερη φορά, μετά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο οδηγός ταξί δεν άκουσε τον θόρυβο από τον πυροβολισμό, οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα πως το πιστόλι ήταν με σιγαστήρα. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ξεψαχνίζουν και τις κάμερες από τα γύρω μαγαζιά, στα οποία κινήθηκαν τα δύο ταξί στις 11 και 28 Φεβρουαρίου, όταν έγιναν οι επιθέσεις, προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του μανιακού δολοφόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα