Πάτρα: Μαχαιρώματα σε μετανάστες από αγνώστους - Ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση (pic &vids)


Η επίθεση έγινε στην οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το patrastimes, ομάδα ατόμων που επέβαινε σε αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου και επιτέθηκε σε μετανάστες με μαχαίρι.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μαχαίρωσαν τρεις αλλοδαπούς, από τους οποίους ο ένας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Οι άλλοι δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν

οι αλλοδαποί στους αστυνομικούς τα άτομα έχουν διαφύγει με μαύρο Ι.Χ. τύπου Mercedes. Σημειώνεται πως το νέο αυτό κρούσμα είναι το τρίτο κατά σειρά σε μικρό χρονικό διάστημα σε βάρος μεταναστών στην πόλη της Πάτρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης, τρεις στον αριθμό, συνελήφθησαν χθες αργά τη νύχτα. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν και συγκεκριμένα δύο 21χρονους και ένα 27χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.



Keywords
Τυχαία Θέματα