Παρασκήνιο: Βλάνταν Ίβιτς... λένε για σένα


Είναι αλήθεια πως αρκετοί ούτε που... κατάλαβαν πως και γιατί ο Βλάνταν Ίβιτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Και καλό ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα του την περσινή σεζόν ("να χαζεύει όλη η Ελλάδα δυο φορές την εβδομάδα" φώναζαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ) και το Κύπελλο πήρε.

Εντάξει, του χρεώθηκε το γεγονός πως η ομάδα έχασε την πρωτιά στα πλέι οφ και τις όποιες πιθανότητες είχε να παίξει στο Champions League.

Όμως από τη στιγμή που έφυγε, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καλύτερό του. Και κυρίως, δεν βρήκε προπονητή που να... νιώθει από ΠΑΟΚ όσο ο Βλάνταν.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Διότι έτσι όπως το πάει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που δεν κερδίζει εκτός έδρας ούτε τη... β' ομάδα, οι φωνές για τον Ρουμάνο ολοένα και αυξάνονται. Χωρίς εκτός έδρας νίκες ομάδα δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, όσες γκέλες κι αν κάνουν οι άλλοι. Ο Βλάνταν, λοιπόν, εξακολουθεί να έχει μέσα στον δικέφαλο πολλούς υποστηρικτές. Που θεωρούν πως κακώς έφυγε και πιέζουν ώστε να είναι ο... επόμενος.

Ο Βλάνταν, όμως, δεν έχει υποστηρικτές μόνο στον δικέφαλο του Βορρά. Οι φήμες και το παρασκήνιο λένε πως στην ΑΕΚ ήδη έχουν ξεκινήσει να... ξεψαχνίζουν την αγορά για ελεύθερους προπονητές.

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν πως ο Χιμένεθ έχει αρχίσει να θυμίζει τον παλιό Χιμένεθ και η συμπεριφορά του μοιάζει με εκείνη που είχε πριν φύγει στην πρώτη του θητεία.

Κι αν φύγει ο Χιμένεθ, τότε το όνομα του Ίβιτς καλό θα είναι να το κρατήσετε και για την ΑΕΚ. Θα το δείτε να εμφανίζεται στα ρεπορτάζ, ως υποψήφιος αντικαταστάτης. Ή ως πραγματικός αντικαταστάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα