Πανω από τρία εκατ. το χρόνο θέλει ο Λουτσέσκου για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ!

17:07 3/6/2017 - Πηγή: Pagenews

​Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του Σαββίδη με τον Σέρβο προπονητή την προσεχή εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη). Θετικά διακείμενος στην παραμονή Ίβιτς φαίνεται να είναι και ο Λούμπος Μίχελ, που είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητά σε κάθε λεπτομέρεια το θέμα του προπονητή ο μεγαλομέτοχος. Θέλει την παραμονή και μάλιστα φαίνεται να είναι έτοιμος να ανοίξει θέματα που θα θέσει και ο Ίβιτς στη συνάντηση.

Όσο για τον Σέρβο τεχνικό; Μετά από ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη

για την καθοριστική συνάντηση με τις πιθανότητες παραμονής του να μοιάζουν ελάχιστες. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στην επαφή που θα έχουν οι δύο άνδρες. Το «φλέγον» θέμα που θα καθορίσει τις εξελίξεις είναι η στήριξη που ζητά ποικιλοτρόπως ο Ίβιτς από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

Πρόσφατα είχε ειπωθεί από τον Σέρβο ότι πέραν του Μίχελ δεν βλέπει ανάλογη στάση από άλλους που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξηγώντας ότι η στήριξη αφορά και στην ομάδα, την αντιμετώπιση που είχε σε διάφορα ματς από τη διαιτησία. Θα έχει ενδιαφέρον, σίγουρα, να δούμε πώς θα απαντήσει σε όλα αυτά ο Σαββίδης.

Για την πιθανή διαδοχή πάντως ο Ιβάν έχει ζητήσει λίστα με υποψήφιους προπονητές και σε αυτή σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνεται και ο Λουτσέσκου. Μάλιστα, άνθρωπος του περιβάλλοντος Λουτσέσκου μίλησε με τον Λούμπος Μίχελ και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ήταν και στην Τούμπα πρόσφατα. Όσο για τον Μιρτσέα; Το κασέ του είναι 3,5 εκατομμύρια και θεωρείται άπιαστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα