Παναθηναϊκός: Ζήτησε αύξηση αποδοχών ο Ζέκα


Η κρούση της πρωταθλήτριας Δανίας για τον Πορτογάλο μέσο έχει βάλει σε... μπελάδες τους "πράσινους", οι οποίοι απάντησαν μεν αρνητικά στην πρόταση των 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο πλέον ο Ζέκα αξιώνει μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Τριφυλλιού ζήτησε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, αλλά του ξεκαθαρίστηκε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί καθώς πέρυσι του έγινε αναπροσαρμογή και πλέον αμείβεται με 600.000 ευρώ, όπως αναφέρει η "Πράσινη".

Η πλευρά του διεθνούς άσου τόνισε ότι η Κοπεγχάγη του δίνει περισσότερα, ωστόσο

από τον Παναθηναϊκό ήταν απόλυτοι ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν οι απολαβές του. Χθες μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη πίεσε τους "πράσινους" να κάνουν δεκτή την πρόταση των Δανών, όμως η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου όταν ενημερώθηκε σχετικά ήταν ξεκάθαρη: «Ο παίκτης δεν πωλείται με 1,5 εκατ. ευρώ, ξεχάστε το».

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ότι μόνο υπό δύο προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Αν βρεθεί αντικαταστάτης του, κάτι βέβαια που δεν είναι εύκολο, κι αν η Κοπεγχάγη επανέλθει με πρόταση στα 3,5 εκατ. ευρώ και πάνω.

Οι Δανοί όμως μπορεί να αυξήσουν την προσφορά τους μέχρι τα 2 εκατ. ευρώ μόνο αν περάσουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ειδάλλως δεν πρόκειται να ανέβουν.

Ο Ουζουνίδης πάντως από προχθές έχει αρχίσει να ψάχνει για κεντρικό χαφ, στο ενδεχόμενο που η Κοπεγχάγη επανέλθει με νέα πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα