Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Διούδης

10:13 3/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για τερματοφύλακα, προκειμένου να είναι η μπακ απ επιλογή πίσω από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος θα είναι βασικός, με τον Σωκράτη Διούδη να αποτελεί μια επιλογή.

Όπως αναφέρει η Sportime, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωσή του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον γνωρίζει από τη θητεία του στον Πανιώνιο τη σεζόν 2015-2016, που τον είχε στην ομάδα, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη, μέχρι και το καλοκαίρι

του 2019, με το «τριφύλλι» να κοιτά την περίπτωση του δανεισμού του από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Διούδης έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον Άρη το 2011, αποχώρησε το 2014, πηγαίνοντας για μια διετία στο Βέλγιο και την Μπριζ, χωρίς όμως να πάρει συμμετοχές. Εν συνεχεία επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο, ενώ από πέρσι το καλοκαίρι, αγωνίζεται και πάλι στον Άρη. Είναι διεθνής με την ανδρών, όταν κλήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, το 2014, όταν κλήθηκε από τον Ιταλό στα προκριματικά του Euro 2016, χωρίς να «γράψει» συμμετοχή.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να ψάχνουν και άλλες περιπτώσεις, χωρίς να βιάζονται ιδιαίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα