Όταν η Fiat συναντά τα κοσμήματα της Bulgari


Τελευταίο δείγμα γραφής η συνεργασία της Fiat με τον οίκο κοσμημάτων Bulgari. Πρόκειται για μια – από τις πιο πρόσφατες – συνεργασίες ανάμεσα στην ιταλική φίρμα και τη γνωστή εταιρεία κοσμημάτων και αυτό επιβεβαιώνεται και από την δημιουργική καμπάνια "Διακοπές στη Ρώμη" (Roman Holiday) του διάσημου οίκου.

Πως γίνεται αντιληπτή η συγκεκριμένη συνεργασία; Με τις

1.600 εκπληκτικές μινιατούρες του ιστορικού Fiat 500F (σε σκάλα 1:6 και 1:12) που θα κοσμούν τις 300 βιτρίνες - μπουτίκ Bulgari σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, τα αυτοκίνητα του ιταλικού ομίλου, θα μεταφέρουν ξεχωριστούς "επιβάτες": τις μοναδικές δημιουργίες από τις συλλογές Bulgari, συμβολίζοντας μαζί το καλύτερο ιταλικό στυλ.

Τα μικρά άσπρα αυτοκίνητα 500 με χρυσές λεπτομέρειες είναι αναπαραγωγή του δημοφιλέστερου Fiat 500 όλων των εποχών, της έκδοσης F που κατασκευάστηκε από το 1965 έως το 1972.

Όπως αναφέρει και η ιταλική φίρμα: «Το 500 ταιριάζει απόλυτα με την καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Bulgari "Διακοπές στη Ρώμη", αντλώντας έμπνευση από την ομώνυμη γνωστή ταινία με πρωταγωνιστές τους Όντρεϊ Χέπμπορν και Γκρέγκορι Πεκ, έναν ύμνο στα υπέροχα πολιτιστικά μνημεία της αιώνιας πόλης.»

Keywords
Τυχαία Θέματα