Οργή στον Παναθηναϊκό - Αποφασισμένοι να φτάσουν στη FIFA


Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι την UEFA και τη FIFA είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε με την αφαίρεση βαθμών απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί οργή και σχολιάζουν πως αποτελούν για ακόμα μια φορά το εξιλαστήριο θύμα, αφού καμιά άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιες ποινές. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως για πολλοστή φορά εξαντλήθηκε η αυστηρότητα των πειθαρχικών οργάνων πάνω τους, ενώ αντίστοιχες υποθέσεις αντιμετωπίζονται με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά φέρνοντας ως παράδειγμα τις τέσσερις αγωνιστικές που «έφαγε» ο Μπεργκ έναντι μόλις μίας του Κρέσπο για το ίδιο επεισόδιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε από την πρώτη στιγμή εντολή για κατάθεση έφεσης, αλλά και για διεκδίκηση του δίκιου της ομάδας του σε όλα τα διαθέσιμα όργανα, εντός και εκτός Ελλάδας. Αν η έφεση πέσει στο κενό, ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αν ούτε εκεί δει «φως», θα φτάσει μέχρι τη FIFA ή την UEFA.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρά την προσφυγή του Παναθηναϊκού η Super League αναμένεται να επικυρώσει με αστερίσκο τη βαθμολογία των play offs για να δηλώσει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα