Ολυμπιακός: "Τρέχουν" για προπονητή - Λουτσέσκου και Χάσι στο προσκήνιο

09:50 2/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Στην τελική ευθεία για το θέμα του προπονητή έχει μπει ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται από ώρα σε ώρα να είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε πρώτο πλάνο τον γνώριμό μας από το πετυχημένο πέρασμα στην Ξάνθη, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Αλβανό Μπεσνίκ Χάσι, που έχει θητέψει σε Άντερλεχτ (ήταν στον πάγκο το 2016 όταν οι Βέλγοι απέκλεισαν τους

Πειραιώτες στο Europa League) και Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι πιθανότητες δείχνουν να είναι σχεδόν μοιρασμένες, ίσως να έχει ελαφρύ προβάδισμα ο Ρουμάνος λόγω του ότι θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής και σίγουρα αυτό αποτελεί πλεονέκτημα επειδή έχει χαθεί σημαντικός χρόνος.

Για τον 48χρονο τεχνικό υπάρχει πολύ καλή άποψη στον Ολυμπιακό και πλήρης εικόνα για τη δουλειά του στην ακριτική ομάδα, όχι μόνο επειδή παρακολουθούσαν την πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά και επειδή έχουν πάρει και τις απαραίτητες πληροφορίες από την Ξάνθη. Από την άλλη βέβαια, στα συν του Χάσι είναι ότι έχει παραστάσεις σε ευρωπαϊκά ματς και ο πρωταθλητής Ελλάδος έχει μπροστά του τα προκριματικά του Champions League.

Keywords
Αναζητήσεις
μπεσνικ χασι βιογραφικο
Τυχαία Θέματα