Ολυμπιακός: Φεύγουν Καμπιάσο και Τσόρι


Οριστικά παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους" αποτελούν οι δύο σπουδαίοι Αργεντινοί άσοι. Τσόρι και Καμπιάσο ενημερώθηκαν από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους και πλέον καλούνται να αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, όπως αναφέρει ο "Γαύρος".

Εκείνοι που φέρονται να τους ενημέρωσαν σχετικά είναι ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος, με τον αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιους, εξηγώντας τους παράλληλα τους λόγους της απόφασης αυτής, ενώ τους ξεκαθάρισαν ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της οικογένειας

του Ολυμπιακού και η πόρτα του συλλόγου θα παραμένει ανοικτή μόλις αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Σε ό,τι αφορά τον Ντομίνγκες, το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ είναι υπαρκτό, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Είναι γνωστό βέβαια εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο 36χρονος άσος έχει δεχτεί κρούση και από τον Πανιώνιο!

Σχετικά με τον Καμπιάσο κι εκείνος αποτελεί στόχο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", ωστόσο μοιάζει αδύνατο να μπορέσει να αντέξει οικονομικά και τους δύο Αργεντινούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα