Ο Κάρι ετοιμάζεται να υπογράψει ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο


Ο Στεφ Κάρι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και έναν από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών. Ο δις πρωταθλητής NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήρε τη σεζόν που τελείωσε 12,1 εκ. δολάρια, ποσό που αναμένεται να... εκτιναχθεί.

Ο ηγέτης των πρωταθλητών αναμένεται να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά (κρατηθείτε) 207 εκ. δολάρια

και θα τον κάνει νούμερο ένα πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

"Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατήσουμε εδώ τον Κάρι χαρούμενο. Γνωρίζω πως θέλει να παραμείνει εδώ και εμείς τον θέλουμε μαζί μας. Επομένως, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή του", ήταν η απάντηση του Joe Lacob, ιδιοκτήτη των Ουόριορς στην ερώτηση για το αν θα προσφέρουν πράγματι τόσα χρήματα οι "πολεμιστές".

Ο Κάρι καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας που του επιτρέπει να υπογράψει το μέγιστο δυνατό συμβόλαιο σε ολόκληρη τη λίγκα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τα 207 εκ. δολάρια ισχύουν μόνο για τους Ουόριορς, δηλαδή για την ομάδα στην οποία ο Κάρι έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα, αφού για όλες τις υπόλοιπες ομάδες η προσφορά δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 135 εκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα