Νέο Volvo XC60: Πάτησε Ελλάδα!

14:31 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι τιμές ξεκινούν από € 53.490, τόσο για την πετρελαιοκίνητη D4 έκδοση των 190 ίππων όσο και τη βενζινοκίνητη T5, έκδοση των 254 ίππων.

Η βασική έκδοση, η Momentum είναι από τις πιο πλούσιες στην κατηγορία του, με πλειάδα ηλεκτρονικών βοηθημάτων. . Η πιο sport αίσθηση έρχεται με την έκδοση R-Design ενώ η πολυτέλεια δεσπόζει στην Inscription.

Σε όλες τις περιπτώσεις η χωρητικότητα του κινητήρα είναι 1.969 κ.εκ. ενώ το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Geartronic, είναι

το εξαιρετικό, γνωστό και από τη Σειρά 90, αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Η έκδοση Inscription, εκτός άλλων διαθέτει επιπλέον επιλογή προγραμμάτων οδήγησης (Drive Modes), ηλεκτρικά καθίσματα τύπου comfort με ιδιαίτερης ποιότητας δέρμα και λειτουργία μνήμης, μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3”) κλπ.

Η έκδοση R-Design, εκτός άλλων διαθέτει επιπλέον επιλογή προγραμμάτων οδήγησης (Drive Modes), ανατομικά σπορ καθίσματα με ιδιαίτερης ποιότητας δέρμα και το λογότυπο R-Design, λειτουργία μνήμης στα ηλεκτρικά καθίσματα με δυνατότητα προέκτασης έδρας, σπορ τιμόνι με έντονη ραφή και λογότυπο R-Design, σπορ πεντάλ από αλουμίνιο με ελαστικά ενθέματα, μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3”), πλήθος από σπορ διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα