Ο Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε τη σημαντική απώλεια του Ολυμπιακού στους τελικούς


Αρνητική η εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ματ Λοτζέσκι, μετά το φάιναλ φορ, θα χάσει και τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό έκανε γνωστό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη, όπου ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά

όσα είπε:

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε μετά το ματς, «Κάναμε το καθήκον μας, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σχετικά. Είχαμε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ ενώ παίξαμε καλή άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και πήγαμε το σκορ μέχρι και στο +22. Από εκεί και πέρα, η άμυνά μας χαλάρωσε και σίγουρα είχαμε κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί αλλά το πρόσημο ήταν θετικό. Τώρα επικεντρωνόμαστε στους τελικούς και ξεκινάμε από την αρχή. Ήταν καλό που βγήκαν μπροστά παιδιά όπως ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης στην άμυνα, ο Γιανγκ ήταν καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αυτό δείχνει ότι ήμαστε όλοι έτοιμοι. Από την άλλη ήταν καλό που ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες, όπως και προφυλάξαμε τον Ουότερς που είχε ένα μικρό πρόβλημα. Πλέον κοιτάμε τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο τον πρώτο ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο ματς, αλλά σαφώς θέλουμε το δυναμικό παρών τους στους τελικούς και να είναι γεμάτο το ΣΕΦ».

Για τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια του ματς σε λάθη της άμυνας: «Σαφώς οι παρατηρήσεις μου ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους τελικούς, γιατί θέλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα παίξει ο Ματ Λοτζέσκι: «Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Λοτζέσκι κάποιο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα