Ο Ιγκουαίν σκόραρε ξανά (δις) κόντρα στη Νάπολι και η Γιούβε πήγε τελικό (vid)

07:30 6/4/2017 - Πηγή: Pagenews

Αθόρυβος πριν λίγες μέρες στο 1-1 του πρωταθλήματος, ο Αργεντίνος άκουγε τους πρώην οπαδούς του να τον αποδοκιμάζουν συνεχώς και μετά να τον ειρωνεύονται για τα κιλά του. Τρία 24ωρα μετά, το σκηνικό άλλαξε.

Ο Ιγουαΐν έβαλε δύο γκολ στη ρεβάνς του ημιτελικού του Coppa Italia, έφτασε στα 4 κόντρα στους Παρτενοπέι (σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα ματς) και έστειλε τους Μπιανκονέρι στον τελικό του κυπέλλου, όπου περιμένουν η Λάτσιο και η ιστορία αφού οι Τορινέζοι

-οι μοναδικοί με δύο σερί νταμπλ- θέλουν να πάρουν τα πάντα για 3η σερί χρονιά!

Η Νάπολι μπήκε εξ αρχής με σκοπό να πιέσει την Γιουβέντους και αν μπορέσει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ θέλοντας να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Είχε τις φάσεις, ωστόσο την έπαθε στην κόντρα. Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση στο 32’, ο Στουράρο έδωσε στον Ιγκουαΐν, ο οποίος με ωραίο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή νίκησε τον Ρέινα και πλήγωσε την πρώην ομάδα του, γράφοντας το 1-0 για τη Γιουβέντους με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Η Νάπολι είχε 45 λεπτά στη διάθεση τους για να τα δώσει όλα κυνηγώντα μια επική ανατροπή και μπήκε αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα. Στο 52' ο Μίλικ πλησίασε στην ισοφάριση αλλά ο Νέτο έκανε δυνατή απόκρουση, για να έρθει τελικά το 1-1 στο επόμενο λεπτό από το όμορφο πλασέ του Χάμσικ, ο οποίος είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά την κόντρα στον Αλεξ Σάντρο.

Ο κόσμος το πίστεψε ξανά και προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι αλλά στο 59' οι Αλεξ Σάντρο-Ντιμπάλα-Κουαδράδο συνεργάστηκαν πολύ ωραία και ο Ιγουαΐν με τέλειο πλασέ από την καρδιά της περιοχής έκανε το 1-2! Απαντες πίστεψαν ότι ο αγώνας τελείωσε. Κι όμως, η Νάπολι έδειξε πως δεν θα παραδινόταν εύκολα. Με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (61-67’) από Μέρτενς και Ινσίνιε ανέτρεψε το σκορ (3-2). Ωστόσο, έψαχνε δύο γκολ ακόμη για την πρόκριση. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους.

Το προσπάθησαν όσο μπορούσαν, είναι η αλήθεια, αλλά μάλλον ήξεραν και οι ίδιοι ότι η Γιουβέντους δεν θα πάθαινε τέτοιο πράγμα.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (81' Αλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (75' Παβολέτι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (61' Μέρτενς).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Νέτο, Ντάνι Αλβες, Μπονούτσι, Μπενάτια, Αλεξ Σάντρο, Ρινκόν (70' Πιάνιτς), Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (76' Μπαρτσάλι), Στουράρο (86' Λεμινά), Ιγουαΐν.

The goals from a wild #NapoliJuve as Juventus advance to the #CoppaItalia Final pic.twitter.com/jQBMf89DIc

Serie A News (@TransfersCalcio) 5 Απριλίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα