Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 13/01 Παρασκευή


Κριός
Εσείς οι ελεύθεροι που σκέφτεστε να κάνετε σήμερα ή το Σ/Κ, κάποια κίνηση επαναπροσέγγισης σε κάποια παλιά σας αγάπη, ίσως και να βρείτε τις πόρτες ανοιχτές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Πολλά τα πρόσωπα και οι προτάσεις, που θα σας περικυκλώσουν απόψε. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και ένα έντονο φλερτ.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι
Αν τελικά έχετε πάρει την τελική σας απόφαση να χωρίσετε, κρατήστε το. Είναι πιθανόν σήμερα ή αύριο να δεχτείτε προτάσεις επανασύνδεσης..
Ερωτική

έλξη: 9/10

Καρκίνος
Είσαστε μέσα στην καρδιά 2 – 3 ατόμων, που σας αγαπούν και μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες, θα αρχίσουν οι ερωτικές αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μην δώστε άλλη σημασία σε λόγια και καταστάσεις, που σας ενοχλούν. Το Σ/Κ, έχει πολλές προτάσεις – προσκλήσεις, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μην ασχολείστε συνεχώς με το παρελθόν σας. Σας έχει στοιχειώσει. Τις επόμενες ώρες θα έχετε ένα καινούργιο φλερτ, που θα σας αναζωογονήσει… πραγματικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αφήστε κάτω το κινητό σας και μην πιέζετε, το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας απαντήσει. Μέσα στο Σ / Κ, θα έχετε συνάντηση, που θα σας λύσει όλες τις απορίες.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα δείτε ότι το ταίρι σας, έχει καλή διάθεση και θα σας προτείνει τρόπους ψυχαγωγίας, που θα σας ενδιαφέρουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Είσαστε λίγο μελαγχολικοί, σήμερα και αυτό είναι που ξεκινάει από την προσωπική σας ζωή, που σας ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Θα δεχτείτε μια πρόταση από άτομο, που ανήκει στον φιλικό σας κύκλο. Αυτό θα έχει να κάνει με κάτι αισθηματικό που στην εξομολόγηση, του θα σας ενθουσιάσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Άτομο που είχα χαθεί εδώ και καιρό από την καθημερινότητα σας, εμφανίζεται και σας διεκδικεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Είσαστε ένα ερωτικός πόλος έλξης, για νέα άτρομα που επιθυμούν να σας κατακτήσουν. Οι αστρολογικές όψεις της περιόδου, συνεχίζονται και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου.
Ερωτική έλξη: 8/10

πηγή: astro-live.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα