Άφλεκ για Τραμπ: Νομίζω ότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης


Την πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ παρακολούθησε η Μπεν Άφλεκ μεταξύ εκατομμυρίων Αμερικανών και όπως σχολίασε... "Δεν τα κατάφερα να παρακολουθήσω ολόκληρη τη συνέντευξη αν και όσο είδα, με διασκέδασε πραγματικά. Νομίζω ότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης".

Ειδικότερα, κατά την παρουσίαση της νέα τους ταινίας

"Live by Night" στο Λονδίνο, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε και την απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία της Μέριλ Στριπ εναντίον του στις Χρυσές Σφαίρες, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την ηθοποιό "υπερεκτιμημένη"! Ο Μπεν Άφλεκ σχολίασε χαρακτηριστικά πως "Αν θεωρείς ότι η Μέριλ Στριπ είναι υπερεκτιμημένη ηθοποιός, πιθανώς είσαι το λιγότερο καταρτισμένο πρόσωπο να σχολιάσει θέματα υποκριτικής. Είναι, αν μη τι άλλο, η μεγαλύτερη ηθοποιός του κόσμου".

Τέλος, σχετικά με την νέα του ταινία, στην οποία είναι ο παραγωγός, ο σκηνοθέτης, έγραψε το σενάριο πάνω σε μυθιστόρημα του Dennis Lehane για μια συμμορία γκάγκστερ στην Βοστώνη, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, αλλά έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σχολίασε ότι έχει μία δυσκολία όταν σκηνοθετεί τον εαυτό του: «Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο όμορφος γίνεται. Σκέφτομαι απλά “ποια είναι η πιο κολακευτική σεξουαλική πλευρά μου” και προσπαθώ να την βάλω στην ταινία. Και ξέρετε τι συμβαίνει; Αναγκάστηκα να την κόψω, ήταν καταθλιπτική. Ήμουν σαν άρρωστη πολική αρκούδα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα