Νέα στοιχεία για τα θύματα του μανιακού των ταξί

08:34 4/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Νέα στοιχεία που ίσως οδηγήσουν την αστυνομία στην αναζήτηση κοινού γνωστού των δύο ταξιτζήδων που δέχτηκαν επίθεση από τον μανιακό ήρθαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με αυτά, τα δύο θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους μέσω της δουλειάς και ίσως αυτό βοηθήσει στις έρευνες γύρω από το προφίλ του νεαρού δολοφόνου με το "22αρι" όπλο με τον σιγαστήρα.

Η Ασφάλεια συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, την ώρα που οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου Γιώργου εμφανίζονται απολύτως τρομοκρατημένοι, γνωρίζοντας πως κυκλοφορεί ελεύθερος και πιθανόν να αναζητεί το επόμενό του "χτύπημα".

Οι

έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν καταφέρει από τις εικόνες που έχουν στα χέρια τους από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπίσουν ένα αυτοκίνητο, για το οποίο εκτιμάται πως είναι το όχημα με το οποίο κινείται ο μανιακός.



Από χθες έχουν γίνει συνολικά 160 καταγγελίες, εκ των οποίων 10 από αυτές έχουν μπει στο "μικροσκόπιο" της αστυνομίας και θεωρούνται σοβαρές. Μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο να είναι και ο δολοφόνος οδηγός ταξί, όπως συνέβη στην υπόθεση του 1995 με τον serial killer Δημήτρη Βακρινό, ο οποίος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα