Νέα Δημοκρατία: Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ δεν είναι fake news


Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση με σφαίρες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στο κέντρο της Αθήνας, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πιο αναλυτικά

το κείμενο:

«Τρεις μόλις μέρες, αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει.

Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας».

Λίγο νωρίτερα σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγω για "διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και δημιουργίας fake news".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τα ακροδεξιά ιδεολογήματα της Ν.Δ. είναι γνωστά, το ίδιο και οι διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και δημιουργίας fake news.

Για όλα αυτά δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, πριν από λίγες μέρες, σε μια συζήτηση που μάλλον ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να ξεχάσει αφού ο ίδιος έμεινε παντελώς και παγκοίνως έκθετος, ως προς τη σχέση του κόμματός του με την ανομία και την εμπλοκή σε σκοτεινές υποθέσεις, ακόμα και του ίδιου προσωπικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα