Μόσχα: Η αμήχανη στιγμή που ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας αναγκάζεται... να περπατήσει (pics &vid)


Για τους περισσότερους αποτελεί κοινή λογική, ότι όταν ανοίγει η πόρτα του αεροπλάνου θα πρέπει να κατέβει κανείς τα σκαλιά. Κάτι τέτοιο όμως σίγουρα δεν ισχύει για τον Βασιλιά της Σαουδικής Ααραβίας, ο οποίος επισκέπτεται αυτές τις ημέρες τη Μόσχα.

Ο γαλαζοαίματος Βασιλιάς Σαλμάν όμως αναγκάστηκε να γίνει για λίγο θνητός όταν φτάνοντας στην Μόσχα - πρώτη επίσημη επίσκεψή του στη Ρωσία - χρειάστηκε να περπατήσει στις σκάλες καθώς οι κυλιόμενες που φυσικά διαθέτει το

υπερπολυτελές του αεροσκάφος...κόλλησαν.

Οι άνθρωποι του Βασιλιά έχασαν το χρώμα τους προς στιγμή αλλά γρήγορα βρήκαν λυση προκειμένου να μην περπατήσει ο ηγέτης. Ενα ειδικό βάθρο προστέθηκε στο αεροσκάφος αντικαθιστώντας προσωρινά τις κυλιόμενες σκάλες και κατεβάζοντας τον Σαουδάραβα Βασιλιά στο έδαφος.

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν καθώς είναι η πρώτη φορά που Σαουδάραβας μονάρχης επισκέπτεται τη Ρωσία, από την ίδρυση της χώρας από τον βασιλιά Αμπντουλαζίζ το 1926. Ο Βασιλιάς Σαλμάν αναμένεται να μείνει στη Ρωσία για 4 ημέρες όπου και θα συναντηθεί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα