"Μήνυμα" Τσίπρα σε Ερντογάν από την Αλεξανδρούπολη


"Ξεκινάω την περιοδεία μου στη Θράκη, από την Αλεξανδρούπολη, πρώτη πόλη της Ε.Ε. στα ανατολικά της σύνορα" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής κατά την έναρξη της επίσημης επίσκεψης που κάνει στη Θράκη, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, μετά από τις συνεχόμενες προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει

το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δεύτερος.

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενοςς στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, είπε ότι παρά την κρίση που διέρχεται η χώρα τα τελευταία χρόνια, ο λιμένας αναπτύσσεται με εξωστρέφεια, με το βλέμμα στραμμένο στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, στον Εύξεινο Πόντο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Φιλλύρα της Ροδόπης, την έδρα του Δήμου Αρριανών, που αριθμεί 57 χωριά, κυρίως ορεινά, με μουσουλμανικό πληθυσμό.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, όπου στις 12.15 θα επισκεφθεί το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο και στη 1 μ.μ. το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά"

Στις 2.00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Μουσικό Γυμνάσιο Κομοτηνής και στις 2:45 μ.μ. θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Θράκης, στα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή, Στις 6.30 μ.μ. ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει την 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση "Ανατολική Μακεδονία-Θράκη", την οποία διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo, στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο "Arcadia".

Keywords
Τυχαία Θέματα