Μιχάλης Λεμπιδάκης: Επέστρεψε στο εργοστάσιό του ο επιχειρηματίας (pics)


Μετά την πρώτη τη νύχτα στην αγκαλιά της οικογένειας του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης θέλησε να βρεθεί σήμερα στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης.

Εμφανώς συγκινημένος ο Κρητικός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντας τους έναν έναν με τους ίδιους να τον υποδέχονται σε κλίμα χαράς. Όταν τον ρώτησαν τι τον κούρασε περισσότερο ο ίδιος ανέφερε "Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό", όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

"Νιώθω

περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ" ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρεία στην οποία βρισκόταν 186 ημέρες.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχα. Ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ», είπε ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς ήταν για τον ίδιο οι έξι μήνες ομηρίας, ο κ. Λεμπιδάκης απάντησε: «Ήταν βασανιστικοί, κυρίως για το μυαλό...».

Αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης μετοχών για τα Πλαστικά Κρήτης

Από σήμερα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της Εταιρείας Πλαστικά Κρήτης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη είχε ανασταλεί από τις 4 Απριλίου λίγες ημέρες μετά την απαγωγή του.

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Η πρώτη νύχτα με την οικογένειά του (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα