Μιχάλης Λεμπιδάκης: Η πρώτη νύχτα με την οικογένειά του (pics)


Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έπειτα από έξι μήνες ομηρίας, χθες βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων, καθώς μετά από έφοδο της αστυνομίας απελευθερώθηκε.

Ο γνωστός επιχειρηματίας επέστρεψε στο χωριό Καλέσσα στο Ηράκλειο της Κρήτης και έπεσε στην αγκαλιά συγγενών και φίλων που δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να κλαίνε από χαρά για την απελευθέρωση του αγαπημένου τους Μιχάλη.

Μέχρι αργά τη νύχτα χαρούμενες φωνές

και γέλια «πλημμύριζαν» το σπίτι του επιχειρηματία καθώς συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες τον επισκέφθηκαν για να γιορτάσουν μαζί του την επιστροφή του. Την ίδια ώρα στο χωριό από χθες το πρωί χτυπούσαν χαρμόσυνα καμπάνες, ενώ τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται μεγάλο κρητικό γλέντι για την επιστροφή του.

«Αυτό που με φόβισε περισσότερο ήταν ο χρόνος» θα πει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μέσω ενός δικού του προσώπου στους δημοσιογράφους που περίμεναν υπομονετικά έξω από το σπίτι του για μια δήλωση.

Με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκαν τον πατέρα τους τα παιδιά του Μιχάλη Λεμπιδάκη που όλο αυτό το διάστημα ζούσαν με τον δικό τους εφιάλτη αφού οι απαγωγείς δεν έδιναν και πολλά σημεία ζωής στους έξι αυτούς μήνες. Μάλιστα, ο ένας του γιος που σπουδάζει στο εξωτερικό είχε αφήσει το Πανεπιστήμιο κι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν με τα αδέρφια και τη μητέρα του περιμένοντας το αίσιο, όπως αποδείχτηκε, τέλος του εφιάλτη τους.

Ήταν η πρώτη νύχτα -μετά από 186 ημέρες- που ο επιχειρηματίας κοιμήθηκε νιώθοντας ασφάλεια στο σπίτι του, στο πλευρό της γυναίκας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα