Μιχάλης Λεμπιδάκης: H συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ για την απαγωγή και την απελευθέρωση του επιχειρηματία


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ για τις λεπτομέρειες της απαγωγής και απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η συνέντευξη ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Παράλληλα, στην αίθουσα Παύλος Μπακογιάννης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα μπορούν δημοσιογράφοι να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στο

μεταξύ στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό στοιχείων αλλά και τουλάχιστον πέντε προσώπων που φέρονται να έχουν σχέση με την απαγωγή και ομηρεία του 54χρονου βιομηχάνου.

Νίκος Τόσκας: Μάθημα για τα σχολεία η υπόθεση

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά την παρουσία της υπόθεσης Λεμπιδάκη είπε ότι είναι μάθημα για τα σχολεία. Την φράση αυτή, όπως δήλωσε ο κύριος Τόσκας του την είπε σε συγχαρητήριο τηλεφώνημα ο πρέσβης κάποιας φίλης χώρας και την ενστερνίστηκε και ο ίδιος.

"Η επιχείρηση ήταν τέλεια", επισήμανε ο υπουργός, καθώς τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και όλα έγιναν όπως έπρεπε. Σαν υπουργός δίνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους και στους απλούς αστυνομικούς, είμαστε όλοι περήφανοι, πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «όλη η κοινωνία βλέπει ότι η ΕΛΑΣ απέδειξε ότι διαθέτει ικανά στελέχη».

Αυτή την αστυνομία θέλουμε, που υπηρετεί τον πολίτη και την κοινωνία και είναι κοντά στον πολίτη, πρόσθεσε και ευχήθηκε στον Μιχάλη Λεμπιδάκη να ξεπεράσει γρήγορα την εμπειρία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα