Μεσσήνη: Προσχεδιασμένη η δολοφονία της μικρής Βαλεντίνας - Σήμερα η κηδεία της


Ανατριχιαστικά είναι όλα όσα έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την τραγωδία στη Μεσσήνη, όπου ο 59χρονος πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φαίνεται πως το αδιανόητο τέλος είχε καρφωθεί στο μυαλό του 59χρονου παιδοκτόνου εδώ και πολλές μέρες. Όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που

άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του. Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε.

Ιδιόρρυθμος ο πατέρας λένε οι γείτονες

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι τη Βαλεντίνα τη φρόντιζε οικονομικά ο αδελφός της μητέρας της. Πάντως ο πατέρας της δούλευε, έστω και περιστασιακά, ως εργολάβος έργων ή κάνοντας μεροκάματα ως χειριστής μηχανημάτων στο Δήμο Μεσσήνης.

Το σπίτι τους μάλιστα ήταν ένα νοικοκυρεμένο σπίτι, προσεγμένο εσωτερικά, και το δωμάτιο της μικρής Βαλεντίνας ήταν ιδιαίτερα περιποιημένο και φροντισμένο.
Η τελευταία πράξη του οικογενειακού αυτού δράματος θα γραφτεί σήμερα, στην κηδεία του 10χρονου κοριτσιού που θα γίνει στην Καλογερόραχη, περιοχή καταγωγής της μητέρας της.

Η κηδεία της μικρής θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα