«Τελευταίο αντίο» στη Ματίνα Παππά

«Σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες», αναφέρει για τον θάνατο της Ματίνας Παππά η οικογένειά της Το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία

Στις 16:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Ματίνας Παππά, μητέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, που απεβίωσε την Παρασκευή.

Ο πατέρας του υπουργού, Στέλιος Παππάς, ο αδελφός του, Μάριος και ο ίδιος ο υπουργός αποχαιρετούν την εκλιπούσα αποχαιρετούν την εκλιπούσα με ένα συγκινητικό μήνυμα.
Όπως γράφουν, «όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας

πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα.

Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις; Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα; Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακώσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου. Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες.

Όλοι μαζί με συγγενείς, με φίλους/ες, και συντρόφους/σες θα σε χαιρετίσουμε τη Δευτέρα 20/3/2017 ώρα 4:00 μ.μ. στο κοιμητήριο της Καισαριανής».

Η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να ενισχυθεί η προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ».

Keywords
Τυχαία Θέματα