Με τον Μιτ Ρόμνεϊ συναντάται ο Ντόναλντ Τραμπ


Με τον Μιτ Ρόμνεϊ, έναν από τους σφοδρότερους επικριτές του εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, θα συναντηθεί το Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρόμνεϊ εικάζεται ότι θα αναλάβει ρόλο-κλειδί στη νέα κυβέρνηση.

Ο Τραμπ σκοπεύει να συναντηθεί με πολλά στελέχη του κόμματος το Σαββατοκύριακο, όσο θα βρίσκεται στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσι, όπου διατηρεί ένα γήπεδο γκολφ. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Μιτ Ρόμνεϊ,

ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2012, στις οποίες ηττήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα. Μια πηγή προσκείμενη στο επιτελείο του Νεοϋορκέζου μεγιστάνα επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση αυτή θα γίνει αύριο. Θα μπορούσε έτσι να ξεκινήσει μια διαδικασία "συμφιλίωσης" μεταξύ των δύο ανδρών.

Τον Μάρτιο ο 69χρονος Ρόμνεϊ χαρακτήρισε "τσαρλατάνο" και "απατεώνα" τον Τραμπ ενώ τέθηκε επικεφαλής του κινήματος εναντίον του, με στόχο να του κλείσει τον δρόμο για το χρίσμα του κόμματος.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρόμνεϊ θα μπορούσε να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Τραμπ, ώστε να καθησυχάσει όσους αγωνιούν για την εξωτερική πολιτική που θα ασκήσει, με την τοποθέτηση ενός "σκληρού και σοβαρού" πολιτικού.

Όμως το επιτελείο του εκλεγμένου προέδρου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτήν την πληροφορία, ούτε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη θέση για την οποία προορίζεται ο Ρόμνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα