Λοταρία - ΑΑΔΕ: Έγινε η κλήρωση, δείτε αν κερδίσατε


Στο υπουργείο Οικονομικών ολοκληρώθηκε η λοταρία αποδείξεων και ήδη αναρτήθηκαν στο taxisnet οι 11 σελίδες με τους 1.000 τυχερούς και τους 1.000 αναπληρωματικούς. Μπορεί να μπει κανείς με τους κωδικούς του στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) για να δει αν συμπεριλαμβάνεται στους τυχερούς. Ωστόσο η ιστοσελίδα αυτή την ώρα έχει «πέσει».

Όπως τόνιζαν από το ΥΠΟΙΚ, στόχος είναι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να πιστωθούν τα ποσά στους λογαριασμούς των τυχερών.

Όσοι

δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό, θα πρέπει να το πράξουν εντός τριών μηνών. Αν περάσει το τρίμηνο και δεν έχει δηλωθεί ο λογαριασμός, τότε το χιλιάρικο θα πάει στον επόμενο τυχερό.

Το σύστημα επεξεργάστηκε 8 εκατ. συναλλαγές αξίας περίπου 2,1 δισ. ευρώ. Αυτά αντιστοιχούσαν σε 4,5 εκατ. ΑΦΜ φορολογουμένων.

Οι φορολογούμενοι ακολουθούν αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

Επιλέγουν: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.



Στη συνέχεια επιλέγουν εκτύπωση, στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». (Προσοχή: Επιλέγοντας «εκτύπωση» δεν εκτυπώνονται απευθείας).



Ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί. Σε αυτό το παράθυρο υπάρχει σημείωση πόσοι από αυτούς τους λαχνούς κερδίζουν.



Τον Δεκέμβριο η σούπερ κλήρωση

Τον Δεκέμβριο θα επαναληφθεί δύο τουλάχιστον φορές, μία ημέρα για τις αγορές που έγιναν μέσα στον Νοέμβριο, και μία ακόμη με απανωτές διαδοχικές κληρώσεις για 9.000 τυχερούς, για τις αγορές που έκαναν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου. Από αυτή τη λοταρία θα δοθούν συνολικά 9 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση δεν συμμετέχουν οι πληρωμές για αγορές που έγιναν από ανηλίκους κάτω των 18 ετών, ακόμα και αν αυτοί έχουν δικό τους ΑΦΜ, είναι ορφανά, εργάζονται και έχουν δικό τους εισόδημα.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα