Λάσπη και συκοφαντίες κατά του Animus


Έξαλλοι είναι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα με τις προσπάθειες του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών Λάρισας να λασπώσουν τη φήμη της επιχείρησης, προχωρώντας σε ψευδείς καταγγελίες κατά της διοίκησης εν μέσω μάλιστα μίας πολύ δύσκολης συγκυρίας για το χώρο της Υγείας.

Ειδικότερα, το Σωματείο καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται τις αργίες και τις νυχτερινές βάρδιες, καθώς και ότι η ηγεσία της επιχείρησης τους έχει επιβάλλει να φέρνουν πελάτες στο Κέντρο.

Οι

εργαζόμενοι από την πλευρά τους, κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της εργοδοσίας του Κέντρου, δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στις καταγγελίες του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών της Λάρισας, προκειμένου να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Όπως επισημαίνουν, σε κείμενο, το οποίο και υπογράφουν, η επιχείρηση παρά τη στενότητα των καιρών, ανταποκρίνεται με συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους και ότι το μόνο που τους έχει ζητηθεί είναι να σέβονται τους ασθενείς.

Ειδικότερα, η απάντηση έχει ως εξής:

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο ότι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΛΙΝΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατήγγειλε τη Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS, στο οποίο άπαντες εργαζόμαστε, για παραβίαση δήθεν των όρων εργασίας, που μας επιβάλλει η επιχείρηση και συγκεκριμένα ότι οφείλουμε να φέρνουμε "πελάτες" στο Κέντρο και ότι δεν πληρώνονται νυχτερινές βάρδιες και αργίες.

Εμείς οι εργαζόμενοι της επιχείρησης δηλώνουμε, ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, η εταιρεία είναι συνεπής εγκαίρως στις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντί μας. Οι δε συνθήκες εργασίας μας και οι σχέσεις μας με την εργοδοσία είναι εξαιρετικές και το μόνο το οποίο μας έχει ζητηθεί είναι να σεβόμαστε τους ασθενείς και όχι φυσικά "πελάτες", τους οποίους νοσηλεύουμε.

Ως εκ τούτου τα όσα αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αναληθή και προσβάλλουν εμάς τους ίδιους πρωτίστως και κατά επέκταση την επιχείρηση".

Keywords
Αναζητήσεις
εταιρεία animus χρεη
Τυχαία Θέματα