Κοπάδι από μέδουσες εμφανίστηκε σε παραλία της Πάτρας (pics)


Διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα με τις μέδουσες στις θάλασσες, καθώς μετά τον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό, έκαναν την εμφάνισή τους σε παραλίες του Ιονίου.

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύει το tempo24.news από την Καλoγριά, τη γνωστή παραλία της Πάτρας, όπου εμφανίστηκε ένα μεγάλο κοπάδι μεδουσών ξαφνιάζοντας τους λουόμενους, οι οποίοι άρχισαν να τις βγάζουν με ό,τι είχαν στη διάθεσή τους στην παραλία.

Συνωστισμός στις πισίνες

Την ίδια στιγμή, συνωστισμός επικρατεί στις πισίνες

των παραθαλάσσιων ξενοδοχείων και μπαρ στην Αχαϊα, μετά την επιδρομή που έχουν κάνει μέδουσες και τσούχτρες, οι οποίες έχουν κάνει τη ζωή των λουόμενων... ποδήλατο.

Όπως αναφέρουν στο tempo24.news λουόμενοι, είναι πλέον δύσκολο να βρεις στις πισίνες μια θέση, καθώς οι περισσότερες ξαπλώστρες είναι κλεισμένες από πριν, ενώ στις παραλίες συμβαίνει το αμίμητο να κολυμπάνε οι λουόμενοι και να κοιτάνε συνεχώς κάτω και δίπλα τους για να εντοπίσουν καμιά... τσούχτρα.

Τις τελευταίες ημέρες, τσούχτρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε Ρίο, Καστελόκαμπο, ακόμη και στην Πλαζ, ενώ είναι πολλοί αυτοί που φέρουν πάνω τους το... σημάδι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα