Εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Κάλυμνο

10:58 30/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε επιστημονικό συμπόσιο, με θέμα, «Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού στην Κάλυμνο και ο Ρόλος των ΜΜΕ», μετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Το συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο, διοργανώθηκε από τέσσερις καθηγητές Πανεπιστημίου, με επικεφαλής την καθηγήτρια Επικοινωνίας του ΑΠΘ, Τέσσα Δουλκέρη.

Στο συμπόσιο η κ. Παπαβασιλείου ανέλυσε τη στρατηγική της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή των νησιών και την ανάδειξη των εναλλακτικών

μορφών τουρισμού και κατέγραψε όσα θέματα και προτάσεις τέθηκαν από τους εκπροσώπους των φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Κατά την επίσκεψή της στο νησί, η Αντιπεριφερειάρχης μετείχε και σε διευρυμένη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, με κύριο θέμα την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Σ’ αυτή τη σύσκεψη, η κ. Παπαβασιλείου δήλωσε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του τριετούς στρατηγικού της πλάνου για την τουριστική ανάπτυξη και προώθηση περιλαμβάνει μία σειρά από δράσεις προβολής τόσο για την Κάλυμνο όσο και για κάθε άλλο νησί.

Κάλεσε δε το δήμο και τους επιχειρηματίες να συμμετέχουν στις τουριστικές εκθέσεις όπου λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια και να στέλνουν προωθητικό υλικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα