Κοντονής: Για τις μίζες στην υγεία και στα εξοπλιστικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έδωσαν απάντηση

21:46 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για «κόμμα παραγωγής σκανδάλων» ενώ συμπεριέλαβε και τη ΝΔ, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι δημιούργησαν μια κατάσταση «απόλυτης σήψης και διαφθοράς» και πως σήμερα ακολουθούν παρελκυστική τακτική στη διερεύνηση των σκανδάλων.

«Όλες οι υποθέσεις που μάτωσαν τη χώρα θα διερευνηθούν και οι παρελκυστικές τακτικές αυτού του τύπου, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν», υπογράμμισε ο κ. Κοντονής

κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Γιάννου Παπαντωνίου για την υπόθεση των Εξοπλιστικών.

«Η σημερινή συζήτηση διεξήχθη μετά την μεταμφίεση του ΠΑΣΟΚ που από ΠΑΣΟΚ έγινε ΕΛΙΑ κι από ΕΛΙΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, και δεν θα έλεγα ότι συνδυάζεται με την αποκριά, αλλά με την προσπάθεια του να ξεχάσει η κοινωνία ότι ήταν ένα κόμμα παραγωγής σκανδάλων. Ότι κορυφαία στελέχη του και υπουργοί, Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Παπαντωνίου, Τσουκάτος, είχαν άμεση εμπλοκή σε σκάνδαλα με μίζες», τόνισε ο κ. Κοντονής και συνέχισε:

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι το ΠΑΣΟΚ κυνηγά την ιστορική ενοχή του και συνδυάζεται αυτό με την ιστορική μνήμη. Με αυτό δηλαδή που ο ελληνικός λαός κατέληξε. Στην πολιτική περιθωριοποίηση του κόμματος». Ο κ. Κοντονής κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι στα 30, 40 χρόνια που κυβερνούσαν, είχαν διαμορφώσει «μια κατάσταση απόλυτης σήψης και παρακμής».

Keywords
Τυχαία Θέματα