Κέρκυρα - Ολυμπιακός 1-3: ''Διπλό'' με ξέσπασμα


Κέρκυρα - Ολυμπιακός 1-3: ''Διπρόσωπος'' ο Ολυμπιακός στο νησί των Φαιάκων, καθώς στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Γρομητσάρη και έφτασαν κοντά στο 2-0 με τον Παμλίδη, εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Λεμονή. Στο δεύτερο μέρος όμως, το γρήγορο γκολ του Σισέ (47') έδωσε ''φτερά'' στους ''ερυθρόλευκους'' οι

οποίοι βρήκαν άλλες δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (Τζούρτζεβιτς - Μάριν), έχοντας και δοκάρι με τον Ρομαό.

Το ματς

Οι ''ερυθρόλευκοι'' έδειχναν περισσότερο χαλαροί και ολίγον τι... αποσυντονισμένοι στα πρώτα λεπτά του ματς, δίνοντας την ευκαιρία στην Κέρκυρα να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Προτό, προειδοποιώντας από μακριά προτού... χτυπήσουν με τον Γρομητσάρη. Στο 16ο λεπτό, μετά από φάουλ του Επστάιν και την κεφαλιά του Ιωάννου, ο Γρομητσάρης έκανε ανενόχλητος την προβολή, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Προτό (1-0, 16'). Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε στο 26ο λεπτό, με τον Σπίνουλα να διώχνει στη γραμμή την προσπάθεια του Φορτούνη, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, φτάνοντας πολύ κοντά στο 2-0, αλλά ο Παμλίδης μόνος του στη μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ''γύρισε'' το ''τσιπάκι'' και έφτασε στην ανατροπή. Σε αυτό το γεγονός συνέβαλε τα μέγιστα η γρήγορη ισοφάριση, με τον Παπ Αμπού Σισέ να ''χτυπά'' στο 47ο λεπτό. Ο Μάριν έκανε τη σέντρα, ο Μποτία πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπαλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Σισέ σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα (1-1, 47'). Στο 56', λίγο έλειψε να λάβει χώρα η ολική ανατροπή, αλλά το ωραίο σουτ του Ρομαό, μετά την γρήγορη εναλλαγή με τον Ανσαριφάρντ, κατέληξε στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Πάντως ο Τζούρτζεβιτς φρόντισε να πετύχει ότι δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του, σκοράροντας στο 65ο λεπτό. Ο Σισέ σήκωσε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας και με δυνατό βολέ ο Τζούρτζεβιτς νίκησε τον Γιαννακόπουλο. Το ''πάρτι'' ολοκληρώθηκε στο 68ο λεπτό, έπειτα από φοβερή ατομική προσπάθεια του Μάρκο Μάριν (68', 1-3).

Keywords
Τυχαία Θέματα