Κάρλο Αντσελότι: Tέλος από τη Μπάγερν!


Η ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ήταν η αιτία που ο Ιταλός 58χρονος προπονητής, Κάρλο Αντσελότι, απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν.

Το κλίμα για τον Αντσελότι ήταν βαρύ, έτσι κι αλλιώς, τις τελευταίες ημέρες, μετά και από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, που έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Ντόρτμουντ

και Χόφενχαϊμ.

Η απομάκρυνση του Αντσελότι μετά την βαριά ήττα από την Παρί είχε προαναγγελθεί από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, ο οποίος έκανε λόγο το βράδυ της Τετάρτης για συνέπειες τις οποίες πρέπει να υποστούν κάποιοι εντός ομάδας.

Έτσι, ο Ιταλός «πλήρωσε» τις κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν και η Μπάγερν αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Όσο για το ποιος θα είναι αυτός; Τις τελευταίες ώρες διακινείται η πληροφορία ότι φαβορί είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της περσινής σεζόν.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση της Μπουντεσλίγκα το 1963, που φεύγει προπονητής από τη θέση του τόσο νωρίς σε μια σεζόν. Ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε τους Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2016, διαδεχόμενος τον Πεπ Γκουαρδιόλα, και τους οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου στη Μπούντεσλιγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα