Beverley Cafe Bistrot: Σας περιμένει για όμορφα ταξίδια


Οι Δευτέρες στο Beverley αποκτούν αφορμή για όμορφα ταξίδια στον χώρο της μουσικής, των εικαστικών και της λογοτεχνίας. Παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές βραδιές, συζητήσεις και εκθέσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους του Beverley.

Τo Beverley Café Bistrot παρουσιάζει το πρωινό της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.00 -13.00 στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων:

“Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια” την 2η Διάλεξη του Νίκου Πολυχρονάκη, (Certified Parent Effectiveness Trainer, Σύμβουλο PCA) με τίτλο:

«Εμπόδια επικοινωνίας στις σχέσεις

γονέων-παιδιών»

Ποια είναι εκείνα τα εμπόδια που προκαλούν πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ γονέα-παιδιού; Γιατί τα παιδιά αποφεύγουν να ζητήσουν συμβουλές από τους γονείς τους ή να μιλήσουν σε εκείνους όταν βιώνουν κάποιο πρόβλημα; Στην διάλεξη θα αναλυθούν τα εμπόδια αυτά και θα αναφερθούν επίσης μερικές καθημερινές πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιούν οι γονείς για να βελτιώσουν την επικοινωνία και τη σχέση με τα παιδιά τους.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ώρα 17.30

οι Εκδόσεις Μάρτης και οι συγγραφείς Εύη Παπαδοπούλου και Βασίλης Χρυσικόπουλος θα παρουσιάσουν το παιδικό βιβλίο

«Ο πρίγκιπας με τα τρία πεπρωμένα»

«Τρία πεπρωμένα ορίζουν τη ζωή μου: ένας κροκόδειλος, ένα φίδι κι ένας σκύλος.» Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου αρνείται να ζήσει μέσα στον φόβο εξαιτίας της προφητείας των Επτά Αθώρ, γι' αυτό παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει και να γνωρίσει τη ζωή στις χώρες γύρω από τον Ευφράτη ποταμό. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τα τρία πεπρωμένα του και θα θελήσει να ορίσει ο ίδιος την πορεία της ζωής του.Ο «Πρίγκιπας με τα τρία πεπρωμένα», το πρώτο παραμύθι της νέας μας σειράς «Αρχαία αιγυπτιακά παραμύθια», χρονολογείται στον 13ο π.Χ αιώνα, κατά τις αρχές της 19ης Φαραωνικής Δυναστείας, και σώζεται σε πάπυρο που φυλάσσεται στο Βρετανικό Μουσείο. Η ιστορία του πρίγκιπα, που συγκινεί με τη διαχρονικότητά της, παραμένει ζωντανή μέσα από τις αφηγήσεις των σύγχρονων Αιγυπτίων.

Συγγραφείς: Εύη Παπαδοπούλου – Βασίλης Χρυσικόπουλος

Εικονογράφηση: Farida El Gazzar

BEVERLEY CAFÉ BISTROT

Πλ. Ελευθερωτών 10

15232 , Χαλάνδρι

Αθήνα , Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 2155150373

Keywords
Τυχαία Θέματα