Κάνει πίσω για Γιόχανσον η Μπριζ


Οι χθεσινές δηλώσεις του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ουσιαστικά εξέφραζε την πρόθεση του να παραμείνει στην ΑΕΚ, δηλώνοντας παράλληλα άγνοια για το ενδιαφέρον από το Βέλγιο, φαίνεται πως κάνει την Κλαμπ Μπριζ να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, οι «νερατζούρι» του Βελγίου κάνουν πίσω και «διαγράφουν από την λίστα τους τον Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς ο παίκτης -τον οποίο εξετάζει η Κλαμπ Μπριζ- τονίζει πως θα μείνει στην

ΑΕΚ». Η Μπριζ, όπως αναφέρει πάντα το ρεποράζ των Βέλγων, ήδη εξετάζει άλλες λύσεις για την μεσαία γραμμή και έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Φράνκο Αντρισάγεβιτς ο οποίος ανήκει στην Ριέκα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πάντως απασχολεί επίσης τόσο την Σταντάρ όσο και την Γάνδη και η τιμή του είναι στα 3 εκ. Ευρώ.

Να θυμίσουμε όσον αφορά την περίπτωση του Γιάκομπ Γιόχανσον πως η ΑΕΚ σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά το επόμενο διάστημα για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς πρόθεσή της είναι να τον δέσει για ακόμη περισσότερα χρόνια, ενώ θα σκεφτόταν να συζητήσει την πώλησή του μόνο αν έφτανε στα χέρια της μια πραγματικά πολύ υψηλή πρόταση.

Πηγή: aek365.com

Keywords
Τυχαία Θέματα