Κάλτσες... το απόλυτο ανδρικό trend!


Όταν μιλάμε για κάλτσες στον άντρα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι εκείνες οι κάτασπρες του Michael Jackson, να φωσφορίζουν τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα πόδια του στο περίφημο moonwalk…

Τα χρόνια έχουν περάσει και οι κάλτσες πια για έναν άντρα, από αναγκαίο κακό που ήταν κάποτε για να καλύπτουν και να προστατεύουν το γυμνό πόδι μέσα στα παπούτσια, έχουν μεταλλαχθεί θα έλεγε κανείς στο απόλυτο αντρικό αξεσουάρ.

Δεν είναι λίγες

οι φορές πια, που κάτω από το παντελόνι ενός κουστουμιού συνδυασμένο με loafers, monkstraps, lace up brogues ξεπροβάλλουν ριγέ ή πουά ή γενικά πολύ έντονες σε χρώμα και σχέδιο κάλτσες. Το ίδιο και κάτω από σκισμένα τζιν φορεμένες με all star! Προσοχή όμως, μην φοράτε στυλάτη κάλτσα και χάλια παπούτσια !



Οι γυναίκες τυχερές αφού σχεδόν ολόκληρη η βιομηχανία της μόδας είναι στημένη επάνω μας, έχουμε πολλούς τρόπους για να εκφράσουμε την διάθεση μας και την προσωπικότητα μας μέσα από το ντύσιμο. Η κάλτσα για έναν άντρα φαίνεται να παίζει πια αυτό τον ρόλο, τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, στην γκαρνταρόμπα του.



Η κάλτσα αποτελεί την ένδειξη ότι δεν φοβάται να εκφραστεί, να ασχοληθεί με το στυλ και την εικόνα του! Πως είναι ανοιχτός στις εκπλήξεις κι έτοιμος να σε εκπλήξει ενδεχομένως αν δεν περιοριστείς στο πώς μπορεί να φαίνεται. Ένας ασφαλής τρόπος στο να πειραματιστεί με χρώματα και σχέδια και να δώσει μια άλλη αίσθηση στο ντύσιμο της δουλειάς. Μια δόση χρώματος και χαλαρότητας στα « πρέπει» του φύλλου του.

Οι καλτσοβιομηχανίες βλέποντας τις πωλήσεις να αυξάνονται έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό με άπειρα σχέδια και χρώματα να κυκλοφορούν στην αγορά. Και στις ηλικίες 25-45 τουλάχιστον, φαίνεται πια πως μιλάμε για το απόλυτο trend!



Απευθυνόμενη στους άντρες θα πω ….έχετε το δικαίωμα για κάτι παιχνιδιάρικο στην εμφάνιση σας και σε σχέση με τα ρολόγια, τις μηχανές, τ’ αυτοκίνητα κι όλα τα ηλεκτρονικά gadgets που σας αρέσει να παίζετε… το “παιχνίδι” με τις κάλτσες είναι σίγουρα πιο οικονομικό κι εξίσου στιλάτο! Υπάρχουν δε μερικές γυναίκες, που ξετρελαίνονται γι αυτές !

Keywords
Τυχαία Θέματα