Κάλεσμα για προσέλκυση νέων «υποψηφίων» στη ΔΗΣΥ


Κάλεσμα σε κόμματα, κινήσεις και πολιτικά στελέχη για συμπόρευση όλων των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού Κέντρου και της ανανεωτικής Αριστεράς απηύθυναν οι επικεφαλής των ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ και ΔΗΜΑΡ μετά από τη συνάντηση που είχαν η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη Βουλή.

Η

Δημοκρατική Συμπρατάξη, σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνει πως ««είναι η ώρα για αποφάσεις και για ενότητα και όχι για κατακερματισμό δυνάμεων. Στο πλαίσιο αυτό κινούνται και οι πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα και υλοποιούνται με πρόταγμα τη διαμόρφωση εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης του τόπου μακριά από τις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και τις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ για να ξεφύγει η χώρα από το τεχνητό δίπολο και να υπερβεί την κρίση».

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της επικαιρότητας, όπως οι εξελίξεις στην οικονομία και στην αξιολόγηση, το προσφυγικό και τα εθνικά θέματα, και επιβεβαιώθηκε συμφωνία στο κοινό πολιτικό πλαίσιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα