Καιρός: Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

07:09 7/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Καιρός: Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 16, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 20.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και υπάρχει

πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα