Κεφαλονιά: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του ζευγαριού

23:04 6/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Νέα εξέλιξη γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση με τους δύο νέους στην Κεφαλονιά που βρέθηκαν νεκροί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ενώ στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σατανιστική τελετή με διπλή αυτοκτονία, πλέον όλα δείχνουν ότι η 23χρονη Βουλγάρα αυτοτραυματίστηκε, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου ότι είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει. Μάλλον απλώς κάτι πήγε στραβά.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Γερμανός φίλος της προσπάθησε να τη σώσει και να σταματήσει την αιμορραγία,

αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, λίγο αργότερα έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το τι συνέβη τα λεπτά πριν ο 30χρονος Γερμανός αυτοκτονήσει έφερε στο φως ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου ο Γερμανός αυτόχειρας της Κεφαλονιάς έγραψε δύο σχόλια στο Facebook κάτω από μια ανάρτηση της Lilia από τον Ιούνιο του 2017.

Το πρώτο σχόλιο είναι οι στίχοι από ένα τραγούδι των Aesthetic Perfection, με τίτλο «Dying in the Worst Way» («Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο»). Από αυτό ξεχωρίζει ο στίχος «συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Και υποφέρω από όλα αυτά. Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Το δεύτερο σχόλιο ήταν ένα σχόλιο αποχαιρετισμού. «Σε αγαπώ Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή, σε παρακαλώ περίμενέ με», έγραψε ο 30χρονος:

Όπως εκτιμάται, λίγο μετά από αυτό το σχόλιο ο νεαρός μπήκε στην τουαλέτα της βίλας στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς και αυτοκτόνησε μαχαιρώνοντας τον εαυτό του στο στήθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα