Apple Airpods: Καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους λόγω τεχνικού προβλήματος


​H Apple είχε ανακοινώσει πως η διαθεσιμότητα των ακουστικών της θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Ωστόσο η εταιρεία προχώρησε σε μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι η κυκλοφορία των Airpods θα καθυστερήσει. Τόνισε ότι η ανταπόκριση στα AirPods ήταν εξαιρετική, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει την αποστολή ενός προϊόντος πριν να είναι έτοιμο. Ζητά λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να ετοιμάσει τα AirPods για τους πελάτες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall

Street Journal, η οποία επικαλείται πηγές εκ των έσω, φαίνεται πως η Apple χρειάζεται να προσπεράσει κάποια εμπόδια πριν να βγάλει το προϊόν στην αγορά.

Κανονικά ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικών μεταδίδει σήμα σε ένα από τα δυο ακουστικά και στη συνέχεια αυτό μεταδίδεται και στο άλλο. H Apple έχει πει πως στα AirPods και τα δυο ακουστικά λαμβάνουν σήματα από το iPhone, Mac ή άλλες Apple συσκευές. Όμως πρέπει να σιγουρευτεί ότι και τα δυο ακουστικά λαμβάνουν ήχο ταυτόχρονα για να αποφευχθεί η στρέβλωση.

Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει η πηγή είναι ότι η Apple πρέπει να διασφαλίσει ότι τα δυο ακουστικά συγχρονίζονται τέλεια. Αναφέρεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν επιτρέπει στο αριστερό και το δεξί ακουστικό να λαμβάνουν ανεξάρτητα τον ήχο. Η Apple πρέπει να βρει μια λύση για το τι θα γίνεται αν ο χρήστης χάσει το ένα από τα δυο ακουστικά ή το ένα από τα δυο δεν έχει μπαταρία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η καθυστέρηση της κυκλοφορίας των AirPods κάνει κακό στο όνομα της Apple και βλάπτει τις πωλήσεις των γιορτών.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα βγουν τα Apple AirPods στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα