iPhone 6: Επί πληρωμή η επισκευή του Touch Disease


​Πρώτο το iFixit έκανε λόγο για την εμφάνιση του Touch Disease στα μοντέλα του iPhone 6, με την εμφάνιση μίας γκρι γραμμής στην οθόνη αφής.

Η Apple δεν είχε προβεί μέχρι σήμερα

σε καμία ενέργεια για τη διόρθωση του σφάλματος που εμφάνιζαν ορισμένα iPhone 6 Plus, αλλά τώρα αποφάσισε να αναλάβει δράση. Η Apple ανακοίνωσε την έναρξη της ισχύος ενός προγράμματος επισκευής των iPhone 6 Plus που εμφανίζουν την επονομαζόμενη ως Touch Disease, στο πλαίσιο του οποίου γίνεται η επισκευή, αλλά με κόστος 149 δολαρίων για κάθε smartphone. Στις περιπτώσεις εκείνες που οι κάτοχοι των iPhone 6 Plus με Touch Disease προέβησαν σε επισκευές μεγαλύτερης αξίας, η Apple δεσμεύεται να επιστρέψει το ποσό πέραν των 149 δολαρίων.

Δεν έγινε γνωστός ο αριθμός των συσκευών που αντιμετώπισαν το εν λόγω πρόβλημα, αλλά πρόκειται για σημαντικό ζήτημα, καθώς η εμφάνιση της γκρι γραμμής στο πεδίο των ειδοποιήσεων του iPhone 6 Plus, κάνει το κάθε smartphone πρακτικά άχρηστο. Το καθιερωμένο κόστος επισκευής της οθόνης του iPhone 6 Plus στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 300 δολάρια, επομένως η Apple θεωρεί ότι η πρότασή της συμφέρει τους ιδιοκτήτες των μοντέλων που εμφάνισαν το πρόβλημα. Υπάρχουν αναφορές για εμφάνιση του Touch Disease και σε μοντέλα iPhone 6.

Σύμφωνα με το ZDNet υπάρχουν μηνύσεις που εκκρεμούν από την πλευρά των ιδιοκτητών iPhones επειδή η Apple δεν δέχτηκε να προχωρήσει σε δωρεάν επισκευή των οθονών.

Keywords
Τυχαία Θέματα