Η συνέντευξη της οικογένειας που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο


Μέσα σε λίγες ώρες ο καθηγητής Robert Kelly έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος; Το video στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να μιλάει στο βρετανικό BBC προκειμένου να αναλύσει τις εξελίξεις στη Νότια και Βόρεια Κορέα και εκείνη τη στιγμή τα παιδιά του... μπουκάρουν μέσα στο δωμάτιο, ενώ ακολουθεί η γυναίκα του πανικόβλητη για να τα πάρει απ' το δωμάτιο.

Το βίντεο έγινε... viral σε όλο τον κόσμο, με τα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης να παίρνουν "φωτιά" από σχόλια των χρηστών - κυρίως στο Twitter - ενώ έκανε εκατομμύρια προβολές σε λίγες ώρες. Οι περισσότεροι έδωσαν συγχαρητήρια στον καθηγητή για την ψυχραιμία που επέδειξε.

Έχοντας πλέον κάτσει η σκόνη απ' το βίντεο, ο καθηγητής και η σύζυγός του, Kim Jyng-A δέχτηκαν να μιλήσουν για το συγκεκριμένο περιστατικό και μάλιστα έχοντας μαζί τους και τα δύο παιδιά που δημιούργησαν όλο αυτό τις προηγούμενες μέρες με την εισβολή τους στο δωμάτιο.

"Είναι μια κωμωδία λαθών", εξήγησε ο καθηγητής, ο οποίος καταγράφει όλα όσα συνέβησαν για να φτάσουν στο σημείο τα παιδιά να μπουν στο δωμάτιο. Συγκεκριμένα, η γυναίκα του ήταν στο σαλόνι και περίμενε να δει τον άντρα της στο BBC για να τον καταγράψει με την κάμερα του κινητού. Όταν, όμως, τον είδε η κόρη του, κατάλαβε που βρίσκεται και έτρεξε στο δωμάτιο.

Από πίσω της πήγε και ο μόλις οχτώ μηνών αδερφός της, με τη μητέρα τους να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει βλέποντας το και η ίδια σε ζωντανή σύνδεση στο BBC. Το βίντεο έχει κάνει ήδη περισσότερες από 84.000.000 προβολές μόνο μέσω της σελίδας του BBC στο Facebook, ενώ η είδηση έχει καλυφθεί από την Ουρουγουάη μέχρι την Νιγηρία και την Αυστραλία. Ο ίδιος ο κ. Kelly παίρνει πάνω του την ευθύνη, αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε κλειδώσει την πόρτα του δωματίου και πως αυτό θα ήταν αρκετό, για να αποφευχθεί όλο αυτό το σκηνικό.

Δηλώνει, δε, ότι, αμέσως μετά, ξεκίνησε να γράφει μια απολογητική επιστολή προς το BBC, ωστόσο, μέσα σε 15 λεπτά, οι άνθρωποι του καναλιού επικοινώνησαν μαζί του, ζητώντας την άδεια της οικογένειας, για να προβάλουν το επίμαχο βίντεο. Αν και στην αρχή εκείνος και η γυναίκα του αρνήθηκαν, οι ιθύνοντες του βρετανικού δικτύου κατάφεραν να τους πείσουν ότι η προβολή θα ήταν θετική για εκείνους, καθώς θα έδειχνε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο, παρά μια φυσιολογική οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα